• 3582
    nani, rvp gibi adamlari hangi kaynak ile transfer ettikleri belli olmayan takim. aylarca basimizin etini yediler "siz vergi hirsuzusunuzz" diyerekten ama birine sorsan en son sampiyonlar ligine 2008-2009 senesinde gitmis, 4 yilda sadece 1 sampiyonluk kazanabilmis, gecen sene sponsor bulamamis bir takim, sike davasinda cok buyuk para ve itibar kaybi yasamis bir klup bu kaynagi nereden buluyor? cevap veremez. ilginc seyler bunnar guntekin.

    taraftari hakkinda iki gelime edicek olursak; iyi ki nani'yi aldilar (ki bence kaliteli transfer "gangsta gokhan"in supurdugu ligde basarili olmamasi mallik) arkadas adamlardaki havaya bak. biri eksi sozluk'te cikmis diyor; ben podolski'nin adini ilk defa duyuyorum diye. neyse artik bunlara cevap bile verilmiyor 2015 smart phone caginda. bir de hava atiyorlar biz nani'yi 22131213 kisiyle karsiladik diye. ee madalya versinler size teker teker...haa bir de ingilizce ogretsinler "welcome to nani" pankartinin basina "say" ibaresini ekleselerdi karizmayi biraz kurtarabilirlerdi:( biri de uyarmamis ne biliyim marker'la falan karalasalardi keske :( neyse karsilama mi dedik

    (bkz: wesley sneijder)

    tabi drogba da gelince bizden gecti. artik ancak ibrahimovic gibi idol adamlar boyle asiri heyecanlandirir. tamam podolski'de onemli bir oyuncu ama ne biliyim sneijder ve drogba'yi alan takimin, gecen sene haric ust uste sampiyonlar liginde son 16 ila 8'i goren ve 4 senedir araliksiz sampiyonlar ligine katilacak takim icin bunlarin cok da heyecan verici olmamasi lazim. haa bu demek degil ki huntelaar alinmayacak?

    duydun mu sayin yonetim?
App Store'dan indirin Google Play'den alın