• 10
    milli turnuvalarda takımların maksimum çıkacağı maç sayısı 7 sanırsam. bu yüzden sürprizlere gebedir ve oralardan oyuncularla ilgili genelde çok güvenilir veriler çıkmaz. kaldı ki uruguay'ın katıldığı son 2 büyük turnuvada yaptığı maç sayısı 6. bu benim uruguay'lı kardeşimiz hakkında hüküm vermem için yetersizdir. zaten hükümde vermedim (bkz: #1752794) burada. sabri'nin s harfinde yaratılan infialin altını ne kadar doldurabildiğimizi tartıştım.

    şimdi benfica savunmayı nerde kurar, maxi kaç metreyi kontrol ediyor, hücum aksiyonlarında rolü ne, çıktığında kademesi kimdedir, ortalama kaç maçta bir kart görür, baskı altında nasıl reaksiyon verir. ben bilmiyorum. yani elimde hüküm verecek kadar girdi yok. pek tabi oyuncularla ilgili genel geçer tahminler yapmanın hiçbir sakıncası yok. lakin iki oyuncu arasında harvard ile nişantaşı üniversitesi kadar fark olduğu iddiasındaysak ortaya bir şeyler koymamız gerektiğini anlatmaya çalıştım. socrates'in ilk sayısında tanıl bora'nın "kimse sevmez benzerini" başlıklı bir yazısı var. o benden daha iyi anlatmış, tavsiye ederim.

    tahmin ediyorum ki son cümlem biraz kızdırdı bazı kardeşlerimi. o cümleyi ülkede twitter kullanıcı sayısı kadar süper kahraman olmasından, gırtlağa kadar battığımız hamaset bataklığından yazdım sanırsam. onun için de hoşgörünüze sığınıyorum. sağlıcakla kalın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın