resim
Dany Achille Nounkeu Tchounkeu
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2428
    kendisini geçen yıl rüyamda görmüştüm. bir şampiyonlar ligi maçındayız, teknik direktörümüz fatih terim. bilinç altı işte. türkçe bilmemesine rağmen bu arkadaş fatih terim bağırırken birden kolpaçino filmindeki o meşhur repliği söylemeye başlıyordu.

    "göç etmek için doğdular. ya göç edecekler ya da ölecekler, korkunç tehlikelere rağmen ilerliyorlar. yaşlılar bunu pek çok kez yaptı. gençler sürüden ayrılmama gereğini biliyorlar, büyük tehlikelere rağmen ilerliyorlar. yollarına devam etmeliler. dünya onlara fısıldadı harekete geç, harekete geç ve yaşa...

    son dört yüzlüye girerken gürbatur birinci, şahbatur sondan geliyor. gürbatur birinci şahbatur geliyor. gürbatur birinci geliyor. 10. yıl gazi koşusunu süleyman atlıyla gürbatur alıyor, gürbatur alıyor!"

    akabinde fatih terim buna saldırmaya kalkıyor, drogba falan tutup dany'yi dışarı yolluyorlar. daha sonrasında ben uyanıyorum tabi. hala her görüşümde dany beynimde bu repliği tekrar eder, ayrıca bu repliği bu kadar olmasa da baya baya aklımda tuttuğumu rüyadan sonra farkettim.

    dany dünya sana fısıldıyor. galatasaray'dan git, galatasaray'dan git ve yaşa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın