resim
Robin van Persie
Görev:Teknik Direktör
Takım:Feyenoord U18
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 538
    fenerbahçe alırsa gerçekten çok büyük iş başarırlar. neden mi? kupa 1'de 6 yıldır yoklar, bu sene de gidip gitmeyecekleri belli değil. son 4 yılda bir kez şampiyon olabildiler. şike ile anıla anıla isimleri laçka oldu. bunca sıkıntıya rağmen almaları gerçekten büyük bir olay bence. biz 3 yıldır üst üste kupa 1'e katılmamıza, bu sene de direkt katılacak olmamıza, ki geçen sene hariç gayet başarılı olmamıza, son 4 yılın 3'ünde şampiyon olmamıza, formamıza 4. yıldızı takmamıza, sneijder'i kadromuzda bulundurmamıza rağmen rvp için muhtemelen girişimde bile bulunmadık. işte o yüzden fener'in alması bizim almamızdan daha büyük bir olaydır ve eğer alırlarsa tebrik edilmelidir. adamlar bunca olumsuzluğa rağmen bir şekilde rvp'yi ikna etmiş olacaklar sonuçta.

    rvp'ye gelirsek, yeteneğinin ve potansiyelinin çok altında bir kariyeri var. arsenal'de çok uzun zaman kaldı ve avrupa'ya gerçek potansiyelini göstermesi zaman aldı, halbuki dünya futbolunu sallayabilecek mental özelliklere, yeteneğe ve fiziğe sahip bir oyuncuydu kendisi. yanlış anlaşılmasın kendisini kötülemiyorum asla, a sınıfı forvettir, sadece demek istediğim dünyanın en iyi 2-3 forvetinden biri olabilecek yeteneğe sahipti ancak gerek şanssızlıklar, gerek kendi hataları maalesef önünü kesti.

    eğer şu yaşında fener'e gelirse, çok çok ciddi bir sakatlığı yoksa (var mı yok mu bilmiyorum ondan öyle yazdım) ligin tozunu atar. düzenli oynarsa atacağı gol en az 20'dir. ayrıca avrupa için fener'in elinde müthiş bir koz olur. şu yaşında bile olsa kendisinin galatasaray'da oynamasını çok isterdim. hele burak'ın tek forvet çılgınlığından sonra kesinlikle isterdim. 35 yaşına kadar türkiye'de oynar ve verim alınabilir kendisinden.

    tek umudum nani ve gelirse rvp'nin maliyetlerinin altından kalkılmaz boyutlara ulaşması ve fener'in bir şekilde önümüzdeki sezon şampiyon olamaması. bizim 11-12'de yaptığımız gibi, başarıya endeksli para harcıyorlar ve ilk tökezlemede tepetaklak gitme ihtimalleri bu sefer yüksek. aziz son kozlarını oynuyor taraftarın gazını almak için. konuyu dağıtmazsak, eğer gelirse cidden büyük transferdir. bu lig için çok fazladır aynen sneijder gibi. ikisini aynı cümlede kullanınca yıllardır hollanda milli takımındaki müthiş uyumları ve yaptıkları harika işler geliyor aklıma, kılıç ve kabzası gibiler, biri olmadan diğeri tam olarak etkili değil sanki, bize gelmesini ve sneijder'in dilinden anlayıp ortalığın amına koymalarını çok isterdim. umarım fener'e de gelmez demekten başka çare yok..
App Store'dan indirin Google Play'den alın