resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3523
    ya hoca seni birileri fena halde yanıltıyor, yanlışa sürüklüyor. ya hu kardeşim ne ezmesi hepsi semirdiler, paraları koyacak yer bulamıyorlar. seni duyan da asgari ücretle çalışan kömür işçisi sanır beyi. hiçbirisinin parasında gözümüz yok ama sen bizi aptal yerine koyuyorsun. şimdi olacak iş mi bu. bizim çocuğumuz dediğin şahıslar en ufak bir menfaati görünce anında takımı dibine kadar satan tipler. işte tv'de arzı endam edenler. dön de bir bak istersen. geçen sezon, galatasaray'ın anadolu takımlarınca nasıl yenilebileceğinin tüyolarını veriyorlardı şampiyonluk yarışınn son haftalarında.

    sen hala yaptığın fahiş yanlışı savunmaya çalışıyorsun. senden başka hiç kimsenin 150.000.-euro vermeyeceği adamı yıkamaya çalışıyorsun. savunmanın s'sinden haberi olmayan, sürekli açık veren, taç atamayan bir adamı bizim çocuğumuz alaturkalığıyla milyonlarca taraftarını karşına alma pahasına baş tacı ediyorsun.

    bak hoca şampiyonluğu kendine mal ediyorsan yanılıyorsun. bizi fener'den beklenmedik puanlar alan erciyes, eskişehir ve akhisar ile muslera-sneijder ikilisi şampiyon yaptı. hakeza beşiktaş için de aynı şeyler söz konusu. senin yaptığın açık hatalara ve de berbat bir savunmaya rağmen şampiyon olduk. galatasaray cevat hoca ile de şampiyon olmuştu hatırlatırım.

    seni kim yanıltıyor bilmiyorum ama kredini çok feci tüketiyorsun. benim bu güne kadar ki entry'lerimde senin başarılı olmanı isteyen duygularım ağır basmıştır. ama sabri konusundaki affeilmez hatanı hala savunuyor olman midemi bulandırıyor. artık ciddi ciddi senden ümidimi kesme noktasındayım.

    sen bizim çocuğumuz olabilirsin ama senden önce bizim galatasaray'ımız var ve ona zarar vermeye kalkan kim olursa olsun karşısına dikiliriz. işte senin bizim çocuğumuz dediğin kişiler de galatasaray'ımıza zarar verdikleri için karşılarında duruyoruz.

    taraftarı hiç sallamadığını anlıyorum. taraftara hiç saygı duymadığını anlıyorum. ama unutma taraftar takımın gerçek sahibidir ve senin gibi geçici de değildir.

    bunun son hatan olmasını diliyorum. gerçekten yazık edeceksin hem kendine hem galatasaray'a. değer mi bir sabri için. iyi düşün hoca değer mi...

    ayrıca;
    israrlı taleplerimize rağmen konoplyanka'yı aldırmadın, nigel de yong'u aldırmadın. hala iyi bir sağ bek ve forvet almadın. takımın bel kemiği melo'yu göndermeyi planlıyorsun. bunların hepsini not ediyoruz. yarın azcık ayağın kaydığında hiçbirimizi yanında göremeyebilirsin sevgili hamza hoca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın