resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3516
    maalesef gün geçtikçe bizleri kendisinden ve zihniyetinden soğutan teknik direktör. hocam sus artık. bak bu sabri bir gün eskaza metro'ya falan binecek, adamın başına senin bu açıklamaların yüzünden bir iş gelecek. taraftar zaten dolu, bu yüzsüzlük, bu aymazlık seni bitirir. sen gidersin, başkan gider, futbolcular gider, malzemeciler gider, doktorlar gider, ama bu arma, ve babasından evlada bu taraftar kalır. bilgin olsun.

    "hep kendi çocuklarımızı mı ezelim" ifadesini ya kullanmadığını, ya yanlış kullandığını, ya orucun başına vurduğunu, ya içkili olduğunu, ya bonzai kullandığıonı, ya kafana podolski'nin şut çektiğini ve o yüzden böyle konuştuğunu hayal etmek istiyorum. yok bunların hiç biri değilse ve sen o ifadeyi kullandıysan durum gerçekten kötü hocam. senin yabancı - türk konusundaki düşüncelerin köhnemiş, küflenmiş, çürümüş hocam..

    muhtemelen kendine fatih hoca'yı örnek alıyorsun, al al da şunu da bil, fatih hoca oyuncu ayırt etmeksizin gaz verir, kaliteli ve kafasına yatkın olduktan sonra hiç bir mevkiyi yabancı ya da türk diye ayırmaz, bilgin olsun hocam..
App Store'dan indirin Google Play'den alın