resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3512
    http://imgim.com/...5-07-06-15-53-57.png

    valla bunca yıllık hamza savunucusu olmama rağmen şu cümlelerin bi izahı yok.

    kendi çocuğumuz lafına kıl olmam bi yana, ne demek yeni sağ bek gelince o paranın 2 katını isteyecek? sen bizimle billur mu geçiyorsun hoca? piyasadaki bütün sağ bekler sabri'den iyi olduğu için bunu istemeleri doğal değil mi zaten? sen az para verelim diye takımı çöplerle doldurursan veya onlarla sözleşme yenilersen biz nasıl başarılı olacağız? sabri'ye yaptığın zam basketbol şubesine aktarılsa ergin hocam bu sene eurocup'ı alırdı hocam ya. ayıp valla, çok talihsiz bir açıklama olmuş.

    muslera'ya gelirsek;

    muslera artık bizden biri oldu. çay içiyor, florya'da çorap-terlik kombinasyonuyla geziyor, taraftarın sevgilisi, kulübün mayasını artık özümsemiş bi arkadaş. dünyanın da en iyi 10 kalecisinden biri rahat. nando'dan daha iyileri dünyanın first class takımlarında oynuyor. hangisini alacaksın? alsan bile hangisi gelip ne kadar yetenekli olursa olsun muslera gibi sahaya yüreğini koyarak oynar? kaç maç alırlar? muslera kadar alırlar mı?

    yapma hoca. taraftardan büyük tepki görmek istemiyorsan yapma böyle açıklamalar. seni severiz, önümüzdeki sezon başarılar dileriz. inşallah avrupa'da başarılı oluruz ama unutma ki bu başarı sağ bek ve forvetten geçiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın