• 1328
    --- alıntı ---

    transfer yapabilmesi için oyuncu satması şartı getirilen takım birden 18 milyonluk satış gerçekleştiriyorsa bir dolap döndüğü belli.
    benim tahminim sponsorlardan gelecek paraların çin ve almanya aktarmalı geldiği...
    edit: asagida kufur kiyamet gitmis; sanki bu isler turkiye'de ilk defa oluyormus sananlar falan var. futbol dunyasi fifa'nin en tepesinden alt liglere kadar kara paranin, mafyanin, uckagitin dondugu bir dunya degilmis gibi kafayi kuma gommenin anlami yok. 2011'de karabuklu emenike'nin 9 milyon euro ettigini, yillardir yatan aydin yilmaz'in, aykut ercetin'in aldiklari sozlesmeleri hak ettigini dusunen var mi gercekten?
    bir de bu olaylar sadece turkiye ve dogu avrupa ulkelerinde oldugunu zannedenler red bull'un almanya ligine girmek icin ne dolaplar cevirdigini internetten biraz okusun. butun alman taraftarlar nefret ediyor zaten halihazirda.
    ha baslik fazla provokatif, ona katiliyorum. besiktas'in yaptigi belki de en masum hareketlerden biri. en fazla "hulle" derim ben. onu da galatasaray-fenerbahce mansetler uzerinden yapiyordu 10 sene once.
    atınç 18 milyon tl eder mi?
    biz sabriye verilen 1 milyonun içerisinde sabri'ye verilen paraya günah, menajerine verilen paraya ise yazık, bi dolaplar mı çeviriyorlar kulüpte diye didikliyoruz sizin maşallah deri kalın.
    bi şike muhabbetinde susuyorsunuz bir de rakiplerde görüp saldırdığınız işlerin benzeri kendi kulübünüzde olunca susuyorsunuz.
    melo - riera / töre - çalhanoğlu / üzülmez - toraman vs.
    galatasaray'a gelince teşvik şike etiketini yapıştır kendinize gelince ehem öhüm atınç şöyle teknik böyle iyi.
    fener de emenike'de yapmıştı ruslara zaten fener de işin rusya ayağı kimse kimseyi kandırmasın.

    --- alıntı ---

    yazmışlar ekşisözlük'te. doğrudur, yanlıştır ayrı, ancak tarihi boyunca carew'den başka bonservisinden adam gibi bir gelir edememiş bir takımın oyuncularının peynir ekmek gibi gitmesi şaşırtıcı. bu bir yönetim başarısı da olabilir, bir dolap döndürme muhabbeti de..
App Store'dan indirin Google Play'den alın