• 1
    başlığı okur okumaz bu golü şak diye hatırlayan kaç kişi var? elleri görebilir miyim :(

    2011 yazına göre daha durgun geçen 2012 yaz hazırlık döneminin en ilginç olaylarından birisi olan acayip ve efsane gol. 1-0 biten 8 ağustos 2012 galatasaray fiorentina maçının 48. dakikasında gerçekleşip kendisinin formamız altındaki ilk gayrı resmi golü olmakla ve maçı da kazandırmakla kalmamış, emiliano viviano'yu da çok kötü sakatlamıştır.

    ben bu golün sırrını hala çözemedim. bence o şutu o sırada kesinlikle beklemeyen ve aksi istikamete doğru kendi çapında usul usul ilerlemekte olan viviano şuttan sonra hem birden ters yöne hareket etmek, hem de eğilmek durumunda kalıyor ve o anda sol dizi iflas ediyor, onun acısından ötürü de top gümbürtüye gidip ağlarla buluşuyor. yani burada umut bulut'un hakikaten de çok saçma ama bir o kadar da beklenmeyen bir hareketi var.

    şu goldeki akıl dolu cılız vuruş mu desem, alakasız bir yerden ustaca golü deneme arzusu mu desem, ne desem bilemiyorum ama gerçekten de çok acayip bir gol olduğu ve umut bulut tipindeki bir oyuncunun nasıl olup da hala üst seviyede top oynadığı gerçeği değişmiyor... umut'un golden sonraki olgun sevinci ve sonra direkt rakip kalecinin yanına koşması ise unutulmaz.

    https://www.youtube.com/watch?v=k7LMxx1ZhD4

    yok arkadaş ben böyle bir gol görmedim. hamit'in fi tarihinde norveç'e attığı ikinci gole biraz benziyor sanki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın