resim
Robin van Persie
Görev:Teknik Direktör
Takım:Feyenoord U18
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 510
    gelecegini dusunmuyorum, ama gelirse hic mizikcilik yapmayin. kabullenin. bu adam bu ligin amina koyar. fenerbahce'yi sampiyon yapar demiyorum, ligi surklase eder. ama gelmez diyorum neden diyorum?

    1-12m. pound yillik kazaniyor. bunun yaninda sponsorluk anlasmalari vs de var. fenerbahce mevcut durumda pu paranin yarisini dahi veremez. robin de bu sozlesme sona ermeden yeni bir sozlesmeye imza atmaz. o da bu yillik parayi fenerbahce'de 3 yilda bile kazanamayacagini biliyor.
    2- ailesine deger veren bi kisilige sahipmis, esi ve cocuklarinin mutlulugu herseyden once geliyormus. yillardir duzenlerini kurduklari ulkeden sirf bir macera veya kuyt cok ovdu diye isid ile komsu ulkeye gelmezler.
    3- adam bu haliyle bile manu'nun 1. forveti. kendisinin gecen sene formsuz oldugunu kabul etmiyor az gol gol atsa dahi. kendisini basarisiz bulmayan bir adam, iyi kazandigi yerden neden ayrildin?

    robin'i buraya getirecek tek nokta manu'nun yillik yukaridaki meblagi odememek istememesi olabilir. bunu mutlaka baska bir yere fatura etmek isteyecekler. ama bu illaki fenerbahce olacak diye bir sey yok. turkiye'de insanlar sabah aksam fenerbahce ile yatip kalkiyor ama, avrupa'daki insanlarin afedersiniz sikinde degil. turkiye liginden bile sampiyonlar ligine gidemeyen, gittigiinde basari sahibi olamayan bir takim. bu yuzden eger manu gondermek uzerine israr ederse, newcastle'a da gidebilir, liverpool'a da. illa fener'e gelecek diye bir sey yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın