• 15
    bu parayla huntelaar' ın alınacağını bilsek elimiz değmişken 1-2 tl değil en az 5 tl atarız ne olacak sanki. bu kampanya köln gibi fakir, elinde doğru düzgün oyuncusu bulunmayan, ama iyi yönetilen , mantıklı hamleler yapan kulüpler için değerli olacak bir eylem. bizim kulüpte bunun yapılması düpedüz saçmalıktır. sebebi: (ahmet çakara bağlayacam kusura bakmayın)

    1 en başta bizim kulüp doğru yönetilmiyor. huntelaar dediğin adama taş çatlasa 5 milyon euro bonservis verirsin. yıllık 4 milyon euro verirsin. abicim elinde hiçbir işe yaramayan dzemaili' yi sat 1,5 milyon euro' ya. yıllık parası 2,5 milyon euro bu adamın. yetmedi yine elinde hiçbir işe yaramayan yekta var. yola onu da . yıllık 1 milyon euro' da ordan kazanmış ol. ne oldu sonuç: 1,5 milyon euro dzemailinin bonservisinden kazandın. 3,5 milyon euro koyup huntelaar' ın bonservisini alırsın. yıllık 500.000 euro' ya da yıllık ücret verirsin. ne kadar komik değil mi? bu adamlar 0 adamlar. bunun ( umut, sabri, tarık, sercan, dany..) si falan var. bu kulüp doğru yönetilse değil huntelaar' ı ibrahimovic'i getirecek kapasitesi var. hani olmasa tamam da var ama almıyorlar. bu sebeple ben bu kampanyaya vereceğim 5 liraya acırım.

    2) hadi aptal gibi yönetiyorsun kulübü bir boktan çakmıyosun. ulan en az 30 milyon euro şampiyonlar ligi, bilmem kaç para şampiyonluk parası aldın. 3,5 milyon' a amrabat' ı sattın. lan 5 milyon euro' mu veremiyorsun. 2,5 poldi' ye, 1,5 lionel' e verdik. antalyaspor' un bile mi bizden daha fazla geliri var? adamlar olmayanla eto' yu getirdiler.

    sonuçta net olarak şunu söylüyorum: ( kusura bakmayın beşiktaş'ı örnek göstereceğim. ) beşiktaş gibi olsak, paramız çöpe atılmasa , 3 kuruş' ta paramız,gelirimiz olmasa seve seve değil 5 ben en az 20-30 tl bağışlarım para değil . adamlar bizim 100 trilyon onların 10 trilyon olan stat gelirleriyle şampiyon oluyorlardı az kalsın. uefa' da final göreceklerine inandırdılar birçoğumuzu. nasıl oldu bu. söylemeye gerek yok. elinde bu kadar imkan olan bir kulüpte bu paranın göz göre göre sabrilere, umutlara, yektalara gitmesine izin vermem.

    ayrıca ben en son aydın yılmaz' la sözleşme imzalandığı gün ( 2-3 sene önce ) galatasaray' dan soğumuş,2 yıl klübe tek kuruş kazandırmamıştım. ta ki geçen sene o abdürrahim albayrak' ın çırpınışlarını görene kadar. 6 ay önce acımadım. talan ettim store' yi. ama sabri' yle yeniden o sözleşme yapılınca ben elimi eteğimi yeniden çektim. çekmeyenlere lafım yok helal olsun bu kadar şeye rağmen destekliyorlar. ama ben paralar çöpe atıldığı sürece bu kulübe tek kuruş kazandırmam. şu türkiye' de fener' e beşiktaş' a falan bakın. bu kadar kötü kulüp nasıl yönetilir görün. değmez diyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın