resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 8864
    bu "podolski burak'ın yerine santrfor oynayabilir" lafları nerden çıkıyor abi, rüya görmeyin mk, santrfor burak bu sezon, tüm transfer politikası burak'ı ilk 11'de oynatmak üzere kuruldu, sırf bu yüzden o bölgeye alınacak isim niasse zaten, yedek beklesin diye alıyorlar herifi, huntelaar da yalan, plan da yok para da yok zaten başka bir santrfor için..

    podolski zaten solda oynuyor, adamın mevkisi o, burak da varken niye santrfor oynasın mk, artık takım şekillendi sayılır, hayal kuracak bir şey kalmadı.. şimdiden alışalım, beklentileri tabanda sabitleyelim, sonradan tekrardan sinir krizleri yaşamayalım, hatta alışmış olmamız gerekirdi şimdiye kadar.. bu vizyonsuzluk muhabbetleri falan hep buydu zaten...

    hatta sadece bu sezon değil, önümüzdeki sezonda da burak olacak gene galatasaray'ın santrforu, o sözleşme bitmedikçe başka bir sonuç çıkmaz yani, bunun daha aksini düşünmeye gerek bile yok.. hele hamza hoca varken buraksız bir galatasaray görmemiz mümkün değil.. oyundan çıkarken nasıl posta koyduğunu gördünüz işte hamza hoca'ya, değişmez o, adamların ilişkisi böyle, hamza hoca'nın bu oyuncular üzerindeki ağırlığı bu kadar.. burak'ı bile geçtim; eğer fazla şans bulamazsa, umut bulut'un bile tripleriyle uğraşırız bu sezon.. mevcut hoca ve yönetimin bizi getireceği nokta hep burası..

    bu yani.. move on..
App Store'dan indirin Google Play'den alın