• 4554
    yönetim her gün transfer çalışmalarımız sürüyor derken, daha önce yönetimden transfer görüşmeleri duyulsun istemiyoruz diğer takımlar araya girip fiyat yükseltiyor, transfer zorlaşıyor demişken; bizim bu taraftarların büyük çoğunluğu podolski transferinin fenerbahçe'nin transferlerinin ve sabri ile sözleşme yenilenmesinin ardından koparılan yaygara sebebiyle yapıldığını ve daha fazla yıldız transfer için daha fazla baskı kurulması gerektiğini falan düşünüyor.
    şaka gibi ama evet bu gerçek.

    yönetim mal değil yahu; maxi pereria boştayken kabul edilebilir bir yıllık ücret talep ediyorken gidip almamazlık etmez; ya da ne bileyim huntelaar'ın geleceği varsa veto etmezler; bu adamları ikna etmek de zaten zor, kulüp mali sıkıntıdan ve en azından medya önünde tok alıcıyı oynamak için çabalarken medya değil bizim taraftar gaza geliyor. yani çok transfer dönemi gördük, çok fazla oyuncunun gelip gitmesinin gerektiği transfer dönemini okuduk gazetelerden, çok kötü yöneticiler, çok parasız yönetimler görük ama bu seneki kadar çok kolay galeyana gelen bir taraftar görmemiştim ben. ne bekliyorlar yahu bizim ayarımızdaki her takım transfer döneminde tok alıcıyı oynamalı zaten. sabri'ye gösterilen tepki haklı bir tepkidir anlarım lakin bu tepkiyi yönetimin umursayıp transfer politikasını bir anda değiştiğine inanıp daha da bağırıp sağa sola küfrederek daha çok yıldız getirebileceğimize hangi bilinç nasıl bir mantıkla inanıyor anlayamıyorum.

    sözleşmesi biten adam kendi kulübüyle yeniden sözleşme imzalayınca nasıl kaçırdılar diye yönetime kızmalar, muhtemelen ütopik bedeller isteyen oyuncuya biz ondan ret yedik dememek için ilgilenmiyoruz diyen yönetimi vizyonsuzlukla suçlamalar... tamam insanları eleştirmek takdir edilmesi gereken bir olaydır da bu iş lince gidiyor resmen. dah transfer dönemi başlayalı iki hafta oldu, sadece rakibin transferlerine bakarak yönetimi istifaya davet eden insanlar vardı yahu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın