resim
Robin van Persie
Görev:Teknik Direktör
Takım:Feyenoord U18
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 469
    emin olun fernandao'dan daha faydalı olmayacaktır. en az 3-5 tane spektükaler gol atacak arada bir kaç artistik çalım atacak veya pas verecek ama toplamda maliyeti veya ismi kadar katkı vermeyecektir.

    şimdi en az 6-7 bonservis 4-5 imza parası, bonuslar ve primlerle beraber yıllık en az 6-7 maliyeti var. 4 yıllık toplam maliyet nerdeyse 35-40 milyon euro olur. 32 yaşında sakatlık sorunları başlamış bir yıldız için bile çok büyük para.

    nani'nin de yaklaşım maliyetinin o kadar olacağını düşünürsek josue kjaer falan derken adamlar nerdeyse 150 milyon euro'luk imza atıyorlar. bu iki sene şampiyonluk gelmez cl'ye gidemezlerse ülker falan kurtaramaz onları.

    o yüzden kesinlikle gelsin derim elit olmayan bir galatasaraylı olarak.

    edit: burdan rvp'ye bok attığım zannedilmesin. ramazan ramazan çarpılmaya hiç niyetim yok. mesela bizim forvete ihtiyacımız olduğu için bize transferi mantıklıdır. ama fenerin ihtiyacı yokken, elinde daha iyi verim alabileceği adamlar varken 40 milyon euro harcaması benim işime gelir.

    aynı şeyleri nani için söyleyemem mesela. nani fener için büyük bir ihtiyaçtı. böyle bir kanat oyuncusu ellerinde yoktu almaları hiç ama hiç iyi olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın