resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3508
    yaptırdığı bilal transferiyle büyük bir eksi ile başladı transfer sezonuna. bilal den kat kat iyi birini gidip avrupada amerikada genç yaşta daha az maliyetle alabilirdik, en azından bi iki sene o da bilal gibi yedek kalır ama ligi öğrenir oynadığı futbol bugüne nazaran gelişirdi. ardından sabri ile yapılan sözleşme zamlı olmasi nedeniyle bizi kızdırdı. kendisinin tarık i göndermesi ve sabriyi yedek tutup onun yerine sağ bek almasını bekledik. geç kalınmış birsey yok halen bulunabilir birisi ve tarık kiraya gönderilebilir.

    meloya karşı bana göre kisasa kısas olmalı. misalen beş gün süre vermeli beş gün içinde kalıyorum demezse kendisi transfer listesine koymali. piyasa çok güzel dos kaynıyor. trabzon bile mbia yi alıyor senin ne eksiğin var.

    hücumda bu yıl muhtemelen çift forvete döneceğiz. yani bizi hep başarıya ulaştıran sisteme. burak in yanına ondan daha iyi birini alıp yedeğe de burak kadar olmuş bir forvet alırsak çok güzel olabilir. ancak burda da şöyle bi sıkıntı var ki bu gidişle umut tamamiyle gereksiz olacak kulüpte. gönder hocam gitsin adam. arkasından sinan geliyor 4.forvet olarak umut oynayacağına sinan oynasın senede 15 maç.

    neyse ya kisacasi kendisinin oglidir hamza hoca :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın