resim
Milan Baroš
Takım:Vigantice
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 5277
    ben mi yanlış biliyorum. bu adam son sene yattığı yerden 2,5 milyon euro almadı mı? bu adamın emmanuel eboue' den ne farkı var? adam en son giderken 30 yaşındaydı ve baya göbeği falan vardı adamın koşamıyordu. sadece 30 yaşında. bir kere 20 golle gol kralı oldu onunda kaçı penaltı allah bilir. bu adam efsaneyse burak yılmaz' a diyecek laf bulamazsın. aynı insanlar burak yılmaz' ı da yerden yere vuruyor. bizim göremediğimiz ne gördünüz anlamadım. bunun sebebini geldiği seneye kadar kaç yıldır doğru düzgün forvet gelmediğinden galatasaray taraftarının görmemişliğine bağlıyorum. ya da aşırı yabancı hayranlığı.bu adam efsaneyse umut bulut' un adı tesislere falan verilmeli diye düşünüyorum.

    edit: 5 futbol sezonu bizdeymiş. 1 sene yatmış. 4 senede kendine iyi bakmadığından olacak 3 senede 30 maçı görememiş. ona güvenerek forvet almadığımız zamanları hep hatırlarım. bu sürede 115 maça çıkabilmiş. 61 gol atabilmiş. bu gollerin 12 si uefa avrupa ligi. beyimiz zamanında şampiyonlar ligi' ne gidememişiz.

    burak yılmaz ise onun 5 senede çıktığı maç sayısını 3 senede geçmiş. 10' u şampiyonlar ligi olmak üzere 121 maçta 72 gol atmış.

    burak' ı bende beğenmem ama burak yılmaz' ın qral olduğu yerde kendisine duyulan bu sevgi çok anlamsız ve yapmacık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın