• 4068
    sabahtan #1749423 no'lu entry'de bahsettiğim, birebir lionel carole sağlık kontrolü sırasında bir kaç şeyi yazacaktım, yazamadım. ancak müsait olabildim.

    sabahtan liv hospital'deydim. apar topar zenci bir adam geldi. lionel carole'in ta kendisi. yanında da sarı kırmızı giyinmiş bir ablamız. baya gizli gizli fısıldıyarak konuşuyorlardı. ismini yazmayın, zenci futbolcu diye kaydedin falan dedi kadın tabi orası biraz komikti.

    kulüp bu sene sanırım baya gizli çalışıyor transfer konusunda. herkesin bildiğin bir şeydi lionel carole'in alındığı ama istanbul'da olduğunu kim biliyordu ki?

    neyse, onun öncesinde de umut gündoğar ve bilal'i görmüştüm. başka bir görevli de görmüş olacak ki daha gelecek olan var mı diye sordu. kadın da kamp başladı, burada olanların çoğu geldi, milli takım izninde olanlarla birlikte 10 temmuz'da iki yeni transferi de getircez dedi. demek ki 2 futbolcu daha alınmış. biri heralde podolski ama diğeri kim bilemiyorum. hatta ikinci dönem kamp dönüşü de yeni birisinin geleceğini kontrole söyledi. he bir takım personelinin bu kadar şeyi bilmesi normal mi bilemedim.

    duyduklarım bunlar.

    güzel günler galatasaray'ın olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın