• 2062
    muhtemelen 2015 2016 sezonunda

    [biçim]
    nani - diego - stoch
    rvp
    [/biçim]
    gibi bir hücum hattına sahip olacak olan takım. şimdi fanatizmi bir kenara bırakıp, bu hücum gücünün ligin çok çok üzerinde olduğunu tartışmayalım bence boşuna.

    örneğini daha önce çokça gördüğümüz, bir galatasaray hezimeti sonrası tipik bir aziz yıldırım hamlesi. kesenin ağzını açtı yine. iyi de kadro kurdu. 2015/2016 sezonunu şampiyon tamamlayıp taraftarın öfkesini dindirmek için elinden geleni ardına koymayacaktır bu sezon.

    edit: daha yedeklerde fernandao, sow ve emenike var. bu üçlüden fernandao'nun yeri zaten garanti ancak sow ve emenike'den biri mutlaka gönderilecektir. yalnız tüm sözlük ahalisi gibi benim de merak ettiğim bu değirmenin nasıl döndüğüdür. fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonunda ffp'ye takılacağı ön görülüyordu. bu kadar para nasıl saçılıyor anlayabilmiş değilim henüz. bahsi geçenler hayvan gibi maaş alan isimler + olarak da bonservis ücretleri var. bakalım zamanla çıkar kokusu.

    edit2: arkadaşlar bu ligin türkiye ligi olduğunu unutmamak gerekir. kendinizi yok o tutmaz yok bu tutmaz gibi argümanlarla teselli etmeyin bence boşuna. 35'lik drogba'nın sadece ismi bile bu ligi almamıza yetti 2012-2013'te. adam kaval kemiğine çarpan topu gol yapıyordu amk siz neyden bahsediyorsunuz? sneijder ve muslera gibi isimlerin bireysel çabaları 4. yıldızı getirdi. uzun lafın kısası, bu boktan ligde başarı için sadece iyi oyuncu yeterli. sistem falan hikaye. hoca bi mallık yapmadığı sürece öyle ama böyle başarıyı yakalarsın. avrupa için söyledikleriniz bir nebze doğru olabilir tabi ama türkiye'de bu işler hep böyle olmuştur. şimdi bu dakikadan sonra konuşulması gereken rakibin bu transferlerinin tutup tutmayacağı değil, bu hamlelere karşı nasıl cevaplar vereceğimizdir. bir kaç akıllı hamle ile çok çok iddialı bir konuma gelebiliriz. elimizde şampiyon olmuş, birbirini iyi tanıyan bir kadro var. bunun avantajını kullanmak gerekir. fenerbahçe bizden daha zor durumda olmasına rağmen her türlü riski alıyor. biz cl'ye doğrudan katılan bir takım olarak neden 2 milyonun 3 milyonun hesabını yapıyoruz anlamış değilim. bu riskleri almadan nasıl başarılı olabiliriz acaba? sen şimdi atıyorum huntelaar için 2-3 milyon euro fazla para verirsin ancak o senin için avrupa arenasında atacağı 2-3 golle belki de çok daha fazlasını kazandırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın