resim
Luís Carlos Almeida da Cunha
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.77
Uyruk:Portekiz
  • 291
    podolski'den daha mantıklı transferdir. hatta bizim yapmamız gereken transferdi. bizim sağ kanada ihtiyacımız vardı, top taşıyan çalım atabilen bir kanat oyuncusuna ihtiyaımız vardı; zaten sol kanatta sneijder ile anlaşabilen ve skora katkı aldığımız bir kanat oyuncumuz mevcuttu. elbetteki podolski bu gelse sevineceğiz ancak kendisinin yerine nani veya nani gibi sağ kanatta top taşıyan ve son kararları da etkili bir oyuncu bizim ihtiyacımız olandı, yani bruma'nın olmuş olanı.

    kendisinin transferi ne kadar bir bedelle yapıldı bilmiyorum ancak bu kadar yaygara ile yapılmış bir transferin müzakere sürecine dahil olup en azından fiyat yükseltemediysek bu yönetimin ayıbıdır.

    açıkçası geçen sezon fenerbahçe'de spesifik olarak çekindiğim bir oyuncu yoktu, ilk geldiği sezon sow çok efektif ve takımından destek alamasa da bireysel anlamda tehlike yaratabiliyordu yine aynı dönemde alex de bu tehdidi oluşturuyordu. ancak alex'in gidişi ve sow'un formsuzluğu ile fenerbahçe'de bireysel yeteneklerinden çekindiğim bir oyuncu kalmamıştı, nani bu boşluğu fazlasıyladoldurabilecek bir oyuncu.

    yine de ligimizde böyle bir değeri görmek beni mutlu eder, bize karşı etkisiz ve bizim ihtiyacımız olan durumlarda puan kazandıramayacak şekilde güzel bir futbol oynaması dileğiyle.

    edit: imla*
App Store'dan indirin Google Play'den alın