resim
İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 319
    başarısızlık neydi, başarısızlık hacıosmanoğlu'ydu.

    öncelikle şu anki trabzon yönetimi misyonunu ne zannediyor çok merak ediyorum.
    trabzonspor kongresi bu yönetimi akil olduklarından, akılcı olduklarından, kulübü ekonomik ve takım olarak bir yere getirebileceklerinden mi seçti? tabiki de hayır. bu insanlar vardı o kongrede. ekonomik ve teknik anlamda yapılanmalar öne süren insanlar var. niye seçildiğinize sonra geleceğim.

    hadi size yüklenmeyen bu misyonları yüklenildi zannettiniz. tonla oyuncu ali hoca değiştir, yönetici gitsin vs vs... hadi bu işe girdiniz (nasıl yapacaksanız) takımı baştan yarata yarata bir oldunuz başarı var mı? yok! istikrar var mı? yok! ee ne var? başarısızlık.

    siz niye seçildiniz? insanların öfkesinden! o insanların öfkelerini dindirmekten başka amacınız yoktu. işinizi yapıp gitmeniz gerekiyordu. siz ne yaptınız (%60'ı akp'li de olsa) mitinglerde boy gösterdiniz. siyasi olarak bir yere koydunuz trabzonu. amaçtan şaştınız. söylenen yalancı sözlere çocukça inanıp gönderilmesi gereken dilekçeleri bile göndermediniz. neler neler yaptınız (pardon yapmadınız...) ve gittiniz sonunda bu federasyonın arkasında durdunuz. misyonunuzun tamamen bitişi.

    (bkz: başarısızsınız)
App Store'dan indirin Google Play'den alın