resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 10426
    sik gibi bir takim kurulup, taraftarin gazi alinmak adina kaptan yapilmis; tvlerde iki gramlik adamlarin igrenc yatakodasi sohbetlerinin oznesi edilmis; yetmemis galatasaray formasi icin yaptigi hakli serzenis planli olarak medyaya servis edilmis, her firsatta galatasatayli oldugunu soyledikce taraftar tarafindan fenere gitcek olm ehehe sozlerine hala maruz birakilan galatasarayli. sosyal hayattaki arkadaslarindan dolayi kufur yemis, kendisini ülkenin temsilcisi gibi gördüğünden cok medeni sekilde madride giden fener kafilesini ziyareti bile buralarda dillere pelesenk edilmis oyuncu.

    arda bana gore kendisi icin en dogru zamanda avrupaya gitti. 24 yasindaydi, yasini daha cok gecirmek transfer olmasini zorlastiracakti. tabiki giderken daha erken gitmemesi bizi son dakikada zor durumda birakmasi kotu. ancak bu adamin bu ulkede yasadiklari, daha dogrusu yasatilanlar, gordugu tepkiler ve daha bir suru seyi düşününce cok bile dayanmis diyorum.

    bu ulkede bu adamin yatak odasi bir yil konusuldu be. kacti kurtuldu. seneye de eger barcaya gider ve son eksik kupasi olan clyi alirsa gercekten gurur duyacagim kendi adıma. rustu gittiginde de gurur duymustum, hamit madride gittiğinde de duymustum, simdi de duyacagim. bu seferki biraz daha fazla olacak haliyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın