resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3488
    bilal, jem karacan gibi transfer hamlelerinden ve sabri'ye verilen fahiş sözleşmedeki rolünden ötürü kendisine kızgınım.

    ama insanı allah düşmanın aptalından korusun arkadaş.
    hakkında öyle şeyler yazılıyor ki... adam hamza hamzaoğlu'nu eleştirmek için yalan söylemekten çekinmiyor. nasıl bir ahlaksızlık anlamıyorum. yahu ben avukat olarak yemin ederim mahkemelerde böyle yalan söylemiyorum.

    adam yalan söylemeye çekinmediği gibi buradaki insanların zekasına hakaret etmeye de çekinmiyor. arkadaş sen açıp twitter okuyabiliyosan, 3-5 medya karıştırabiliyosan onu biz de yapıyoruz. senin burada çarpıttığın şeylerin doğrusunu biz de biliyoruz.

    bir sözüm de moderasyona. yanlış, hatalı nesnel bilgi diye bir entry silme sebebi var. sanıyorum süs olarak konulmuş sözlüğe. herif hamza hoca hakkında yalan olduğu açık bir ön kabul ile entry girmiş. bana göre görev tanımı içerisinde moderasyonun bu tarz kötü niyetli saptırmaları ayıklamak da var. ha yoksa eğer o entry silme sebebi yasaklar arasından çıksın.

    hamza hoca'yı takımı kaostan çıkarıp 2 tane kupa kazandırdığı için seviyorum. galatasaray'ın parasını boşa harcatmam diyerek bazı futbolculara adil olmayan sözleşmeler verdiği, birilerini komisyon zengini ettiği için de sevmiyorum. yani bakış açım gri. ama daha çok beyaz. mesela fatih terim'e bakış açım koyu gri. siyaha yakın. eskiden gri değil beyazdı.

    ama birilerini eleştirirken ahlaksız olmaya gerek yok. insanları aptal yerine koymaya çalışmaya ve aptal olmaya da gerek yok.

    sonuçta yanlışları herkes görüyor ve eleştiriyor.
    ama lütfen, tekrar söylüyorum ahlaksızlığa gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın