resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8828
    milan baros 116 mac 61 gol 22 asist
    shabani nonda 92 mac 37 gol 7 asist
    necati ates 127 mac 58 gol 18 asist
    umit karan 224 mac 91 gol 33 asist
    sasa ilic 70 mac 25 gol 10 asist

    burak yilmaz 120 mac 72 gol 24 asist

    yukarida saydigim isimler bir cirpida aklima gelen golcu oyuncularimiz.
    burak sadece umitten az atmis onu da 20 mac sonra yakalayacak gibi. umit kadar maca ciksa zaten rekora gidecegi asikar :))

    ve yine umit haric digerlerine karsi asistte ustun.

    ya simdi bu adamin ffp yuzunden satilmasini istersin anlarim ama bu adama kotu diyerek satilsin diyen adamla futbol konusmak umit ozat ile galatasaray'in avrupa karnesini konusmak gibidir. o hep tesaduf der siz hep yav he he dersiniz aynen oyle olur iste :))

    kisacasi bu adam golcu. gol atmak icin gotunu yirtacak ve atacak. asisti ise cogu golcuye gore iyi. atabilecegi durumda kimse asist yapmaz; yanindaki adamin gole ihtiyaci yoksa. haliyle burak da yapmiyor ve burak'in gollerindeki penalti payi bildigim kadariyla yine diger golculere gore cok cok az.

    yav neyse burak tü kaka hemen gitsin stancu gelsin :(

    edit: adam arkasında colman ve alanzinho ile de kral oldu :d:d:d:d:d:d:d:d:d

    ayrıca ilk sezonun yarısında arkasında selçuk ve melo vardı. melo sezon başı kampı kaçırmış ve bir türlü toparlanamıyordu. ikinci yarı sneijder eklendi. o sene ki sneijder şuan ki sneijder gibi değildi. bideboledusun bideboledusun bideboledusun.

    yani halamın bıyığı olsa amcamdı tarzı yaklaşımlar ne yazık ki burada burak yılmaz'ı eleştirenleri haksız duruma düşürüyor.
    beğenmeyebilirsiniz. ben mesela baros'u beğenmiyordum. kafası yerde ve çok çelimsiz bir şekilde top sürüyordu ama hiçbir zaman yermedim adamı. sonuçta üstüne düşeni hep yaptı. burak da öyle yapıyor. siz de öyle yapın. :))
App Store'dan indirin Google Play'den alın