resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8827
    lazio tarafından ilgi duyuldugu yillardir asikar. italya ligi kendisi için dogru degil bence ama buraki yillardir takip ettigini bildigimiz lazionun burak son dort yildir benzer ortalamalarla iyi gol yuzdesi tutturmaya devam ederken bu yil da trasfer etmek istemesi cok da siradisi olmaz.

    eksikleri gedikleri olsa da disardan bakildigi zaman istenilebilecek bir oyuncu oldugunu dusunuyorum. ayrica burak gibi is ahlaki yuksek bir oyuncunun atletik ozelliklerini minimum 32 yasi sonuna kadar koruyacagi kanaatindeyim. burakin dalga geçilecek gibi bir oyuncu oldugunu dusunmuyorum.

    satilsim ister miyim? bunu bizden ziyade burak icin isterim. cunku bu adam kadar elinden geleni yapip bu adam kadar hor gorulen baska bir insan evladi yok. seneye lazioda benzer performanslar gösterip 17 gol atsa laziosozluk.net'te yazarlar top kontrolu yapamiyor diye dalga gecmezler eminim ki. eksik de olsa biseyleri yapamasa dahi her sene 20 gol atan forveti her takim ister, her taraftar da sahip cikar.

    bu nedenle, keske gitse. ben qralimizi orda da desteklerim:)

    edit: bu entry tartisma yaratmak icin yazilmamistir. yazar burakin eksik oldugu konularin farkindadir. ancak her oyuncu icin bardagin bir de dolu tarafindan bakilmasi gerektigi kanaatindedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın