resim
Emre Utkucan
Görev:Futbol Ve Scout Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 197
    insanların bu adama laf etmesine hep tepki gösteren biriydim. bu degil bunun gibi bi çok kişiye karşı hatta. az önce gördüğüm görüntüye kadar. sen, ben ,o, biz günlerdir transfer diye kendimizi parçalıyoruz. her gece sabahlara kadar abidik gubidik videolar izleyip kimin sözleşmesi bitmiş kimin bonservisi elinde diye analiz kasıyoruz. buraya, twittera, bloglara yazıp çiziyoruz. niye? galatasaray için. peki karşılığı? tabi ki yok. koşulsuz şartsız çünkü.
    bu adam gecenin 3ünde ınstagramdan yabancı hanım arkadaşları like lasın diye mi bi dünya para alıyor? kendi hayatı ne yaparsa yapsın demeliyiz evet doğru ama oturduğu yerde ben şu kadar galatasarayliyim bu kadar galatasarayliyim dememeli o zaman. profil resimlerinden donunun resmine kadar armalı, formalı fotoğraflar atıp takipçi kasmamalı o zaman. millet uykusuz senin yapacağın işin derdine düşüp sana bak abi bu da var diye mention atarken sen gecenin 3 ünde karı kız avına çıkamazsin. git chilgin chocuk diye hesap aç kimi neyi likeliyosan like la.
    çaycısından şoförüne gazetecisinden medya ekibine kadar yıldım artık galatasaray adını kullanarak millete yürüyen piyasa yapan tiplerden.

    hadi verin ofsaytı siz de hemen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın