resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8811
    bir tartışma başlatma niyetim yok ama transfer gündeminde kendisine de yer açılıp, değerlendirilmelidir. bana kalırsa podolski ve huntelaar, gelmesi doğrudan bizim isteğimize kalmış niasse önümüzdeki sene formamızı giyecek. diyelim bu transferler olmadı. ama bu ilgilendiğimiz gerçeğini değiştirmiyor. yani böyle planlamamız var. huntelaar'ın olduğu yerde tatlı rekabet olmaz. fernandao ve emenike gibi sadece fizike dayalı oyuncuların böyle prim yaptığı yerde, klass için tek yeterlilik şartı, sakatlık yaşamadan sahaya çıkmasıdır.

    burak'ın kalitesinin tartışması bugüne has bir konu olarak kalmayacak. aynı tartışma futbolu bıraktıktan sonra dahi adının geçtiği her yerde olacak. benim kanaatim ne sahip olduğu istatistiklerin güvenini verebilen, ne de yerden yere vurulacak bir forvet. ama kesin olan şey, yedek beklemek istemeyeceğidir. yedekte oturan burak, sorun demektir.

    söylenen transferler gerçekleşirse, kendisinin akıbetini, teknik ekibin bu manada planlaması nedir, ciddi manada merak etmekteyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın