• 248
    bunun çok geyiği yapıldı. ama şu bir gerçek. bu adamların söyledikleri dikkate alınmıyor.

    - mesela fatih terim zamanında scout ekibinde bulunan bir eleman çıkıp açıkladı. '' bizi takmıyorlar, biraz küçümsüyorlar'' tarzında. hani '' sen ne anlarsın oyuncudan '' tarzında. sadece fatih hoca diyormuş ki '' hızlı ve teknik olanları bana söyle gerisine karışma'' . bu şekilde ilerliyormuş.

    - bir de scout ekibi bir takıma 3-5 değil 30-40 tane oyuncu önerir. biri alınır o da tutmayabilir. bunun suçu scout ekibi değildir.

    - mesela yasin öztekin transferi şu şekilde olmuş. prandelli * demiş ki: ''bana iyi, türk kanat oyuncularını araştırın hazırlayın'' bizim ekip 10 15 tane kanat oyuncusunu hazırlamış. hoca yasin' i seçmiş. başta yasin tutmamış gibiydi. bunun suçu scout muydu şimdi?

    - bir de hayata fm gözüyle bakmayın. senede 1 milyon 2 milyon euro' luk 2 tane oyuncu alsak patlar mı diye. çocuk biraz oynamayınca herkes '' höööööööööööö kazık yedik '' diye başlıyor. (bkz: endoğan adili) (bkz: lucas ontivero)(bkz: kaan baysal). daha bunların yanında iyi mi kötü mü hala belli olmayan (bkz: sinan gümüş)(bkz: koray günter) gibi adamlar var. herkes bu transfer dönemini kazık yedik gözüyle bakıyor. daha adamlara 1,5 sene sabredemediniz. toplasan hepsine 5 milyon euro verdik. hepsi çok yetenekli topçular. hepsi de scout ekibi ile alındı. mancini bu ontivero haricinde hangisini tanıyor sanki. yani bizim sabretmeye tahammülümüz olmadığı sürece ve bu şekil teknik direktörler geldiği sürece bizim scout iş- le- mez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın