• 83
    sponsor demek en başta emek demektir. çünkü sen sponsorun önüne bir proje koyamazsan eğer sponsor falan bulamazsın. gidip sponsorla görüşmezsen anlatmazsan planını hiç bir şey olmaz. öyle günlük geçiçi veya köylü kurnazı ufak sponsorlara tamah edersin.

    galatasaray neden bulamıyor derseniz de çalışan adam yok da ondan, profosyonel bir yapılanma yok da ondan. yönetimden dursun özbek dışında adı bilinen veya soyadı bilinen birisi var mı? bağlantısı olan? veya geçtim bağlantıyı herhangi bir büyük çapta iş başarmış birisi var mı? cevap tabiki hayır. hayatlarında gördükleri en büyük şirket galatasaray. e sonra ne oluyor ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. galatasaray'da vasatın üzerinde performans sergileyen yöneticilere bakın. hepsinin özel hayatında büyük şirketler ve başarılar vardır.

    sponsor günlük değil proje işidir. böyle küçük adamlar da proje nedir bilmezler.

    yönetim veya en nefret ettiğim tabirle camia biz gaaaasssaaarraayıızz sponsor bize gelsin ayaklarında ama o işler öyle olmuyor paşam. sponsor şirketin yöneticileri bu şirketi nasıl daha kurumsal nasıl daha standartize nasıl daha net ve düzgün işleyen bir düzen haline getiririz diye kafa patlatırken senin şirketinde değil düzgün ve kurumsal herhangi bir düzen yokken nasıl olacak ki bu iş?

    sen paraları al ye bi güzel ohhh sonra sponsoooooooorrrr diye ağla.

    sektöre katalizör etki yapsın diye yıllarca avea ve telekom gibi devlet kurumları bu işe ön ayak oldular ancak onlarda olmayacağını gördüler.

    ben nike hala nasıl bizle çalışıyor onu anlamıyorum. takım şampiyon olup 4. yıldızı takmış, tarihin en büyük store satışları olması gerekirken daha storeda bayrak yok. temmuz oldu forma yok. bir tshirt bile yok. akıllarınca elde stokta kalmış formaları iteliyorlar 50 tl 90 tlye ben sponsor olsam bizim türk kulüplerinin yüzüne bakmam.

    not:bayrak olayında şampiyonluk kutlamalarında sadece stad çevresinde değil istanbul'da olan herkes bilir. karaborsa bayrak satıcıları köşeyi dönmüştür. alın size büyük ve şanlı galatasaray nasıl yönetiliyor ve ne halde
App Store'dan indirin Google Play'den alın