resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3467
    hamza hocam anlaşılan takımına çok güveniyor. benimde iddam şu: üç büyükler içinde belki de en fazla takviyeye ihtiyacı olan takım biziz. ama ilginçtir en hareketsiz takım da biziz.

    öncelikle hamza hocam savunma beklerimiz sence yeterlimi? taraftara hangi ikiliyi seçersiniz diye sorulsa acaba 2012-13 cl çeyrek finali yapan takımımızın bekleri eboue-riera ikilisini mi yoksa mevcut sabri-telles ikilisini mi seçerler? dörtlü savunmada savunma tandemi belki de en önemli bölgedir. popescu-bülent, song-tomas hatta semih-ujfalusi gibi bu bölgede uyumlu, güven veren bir tandemimiz varmı? hücum kanatlarımız bırakın avrupayı süper lig için bile yeterli mi? bu bölgedeki oyuncuların kaçı sahaya çıktığı zaman rakip taraftara korku salabilir? belki biraz yasin başka kim var? tek forvet oynayacak bir takımın -ki bence oynamalı da- forveti burak yılmaz mıdır? ya da umut bulut mudur?

    en büyük rakibimiz kjaer, şener, fernandao gibi takviyeler yaptı. nani de yolda görünüyor. madem şampiyon takımız, kadromuz o kadar iyi acaba bu dört oyuncuyu biz alsaydık bu oyuncular bizim takımda banko oynar mıydı oynamaz mıydı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın