• 14
    galatasaray kar amaçlı bir ticari şirket değildir. dolayısıyla elindeki yıldız futbolcuları satarak kar etme politikası uygulayamaz. galatasaray yıldız futbolcularını sadece iki nedenle gönderebilir.
    1-heyecanını kaybetmesi
    2-uyum sorunu yaşaması
    ben taraftarım ve edilecek kar beni hiç ilgilendirmiyor. sadece aşırı ve gereksiz borçlanmaya girilmesin yeter.

    büyük takımlara bir bakın. sürekli yıldız alırlar ve cl'den, ürün satışından, kombine satışından, reklam stad isim hakkından vesair gelirlerden elde ettiği gelirlerle çarkı döndürürler.

    unutmayalım marka değerini yükselten yıldız futbolculardır ve takım ne kadar iyi ise o kadar çok gelir elde edersiniz.

    bjk demba ba'yı satmakla hata etmiştir. eşiti bir futbolcu'yu aynı fiyata asla alamaz ve uyum sorunu da cabası. demba ba bjk'nin 5 yılını garanti edecek bir forvetti. şimdi arasın da bulsunlar. futbolcu makina değildir. at eskiyi koy yeniyi tıkır tıkır çalışsın olmuyor öyle.

    fenerbahçe'nin panikle bu kadar transfer yapması da göreceksiniz ters tepecek. siz takımın kimyasını bozuyorsunuz. uyum, takım ruhu, yeme içme alışkanlığı, kültürel yaşam derken bir yıl geçer. dünyanın ilk on takımına bakın hangisi bir sezonda bu kadar transfer yapıyor.

    biz neden üç futbolcu istiyoruz. çünkü uyum problemini daha kolay aşmalıyız. gelecek sezon iki yıldız daha monte ettik mi değmeyin keyfimize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın