• 4
    bu sene öyle bir grup var ki arkaya yaslanıp rahat bir yarış izlemek bahisçiler için zor. bizim gibiler için ise çok eğlenceli bir yarış olacak.

    karataş, 7. gazi şampiyonluğu için sahada dün geçen yıl kaybettiği eşinin adına koşu düzenlendi, bu onu olumlu yönde etkileyecektir kesinlikle. grupta birçok ata binmiş ve bu atı tercih etmiş gazi için. ama istatistiklerden yarıştığı koşulardan anlaşıldığı kadarıyla zor bir at olan oğlum berat ile yarışacak. işi kolay değil.

    my başkan, sait akson'da sınıfta kaldı yoksa buranın mutlak favorisi olacaktı. daha sert, bir grup normal bir çim, daha uzun bir mesafe var ne yapacağı soru işareti. üstelik selim kaya'da başka bir atı tercih etti bu sefer.

    sabah hakan cantınaz'ın programında dinlediğim kadarıyla güngör baba tempoyu seviyor, gazi için zor bir yarış karakteri. ama bu kadar denk bir grupta jokeyi sabırla bekler, zamanında avansı alabilirse belli olmaz. eküriler var koşuyu hızlandırmaya çalışacaklardır, belki başka tavşan da çıkar.

    ayrıca renk, arsen lupen, victory river diğer iddialı atlar anladığım kadarıyla. favorisiz çıkılan, kötü dereceli, bol taktikli, zor bir yarış bizi bekliyor. kazasız belasız geçsin, hakeden, güçlü olan, üzerinde karataş olan at kazansın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın