resim
Emre Utkucan
Görev:Futbol Ve Scout Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 193
    tekrar ediyorum. yine, yeniden tekrar ediyorum. bu arkadaşın galatasaraya ne katksı olmuş bana bunu söyleyin. yok cüneyt kaptan şöyle demiş yok prandelli böyle demiş bunlar bana hikaye. istenilen oyuncuların son on maçını analiz etsin diye bir scout ekibine para verilmez. dalga mı geçiyorsunuz siz adamla? huntelaar'ın son on maçının analizini yapsın diye mi para alıyor bu adam. madem bu adam scout değil analizci, pandev,cemaili,lucas,burdisso vb. transferlerini de analiz etmiş onay vermiş demek ki. o zaman bu adam başarısız kardeşim. daha nasıl anlatayım, daha nasıl açıklayayım. bu adamın galatasaray kulübündeki görevi her ne ise, ister analiz ister scout ister başka bir şey. bu adam ba-şa-rı-sız. bir tane transferimiz var mı dünya çapı yıldızlar hariç başarılı olan? neyi analiz etmiş, neyi scout etmiş , neyi başarmış bu adam o zaman? ne diye para alıyor bu adam kulüpten? kendisine dezavantajlarına rağmen kendini bu kadar geliştirdiği için saygı duyuyorum diye yumuşak bir dilde anlatmaya çalışıyorum ama zıvanadan çıkarıyorsunuz adamı.

    versinler bana bi yıllık kombine ben son on maçın değil kariyerinin istatistiklerini çıkartayım onlara. scout şefinin görevi istatistik çıkarmakmış. bilgi ordaymış arayana . tey allahım.

    edit: al jem karacan'ı almışız şimdi de. yıllardır kimsenin göremediği ne varsa bu adamda son on maçta analiz edip çözmüş emre utkucan. büyüksün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın