resim
Emre Utkucan
Görev:Futbol Ve Scout Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 192
    (bkz: #1746300) şeklinde bir entry girmiştim. fakat benim ne demek istediğim anlaşılmamış sanırım. iyi ifade edememişim kendimi herhalde.

    adamın görev tanımını bilmiyoruz. bir insanın başarısı kendisinden beklenen görevi ne derece yaptığıyla değerlendirilir. aslında oldukça basit yani ama zannedersem sabit fikirle, ön yargıyla yaklaşınca böyle şeyler olabiliyor ya da ben iyi yazamıyorum. yani patronun sana hangi sektörlere girmeliyiz diye sormuyor, ben bu sektöre giriyorum. bunun bana getirisi götürüsü ne olur diye soruyor belki. o da raporluyor. raporu değerlendirmeye alınıyor mu alınmıyor mu onu da bilmiyoruz. ama alınmıyorsa da kabahat o personelde değil ki madem kullanmayacaksın işten çıkarırsın. niye boşa para harcayasın. eğer kullanmıyorsan. ama yine tekrarlıyorum. kullanıyorlar ise de nasıl kullanıyorlar bilmiyoruz. bilmediğimiz şey hakkında nasıl fikir sahibi olabiliriz ki? fakat eğer kulübe verimli olmuyorsa da iş veren görevine son verir.

    tekrar ediyorum. yine, yeniden tekrar ediyorum. bir insanın işindeki başarısı kendinden beklenen görev üzerinden ölçülür. kendinden beklendiği 'sanılan' değil.

    he ben ille de eleştireceğim diyorsun. eleştir güzel kardeşim. iş vereninin ondan ne beklediğini bilmesen bile. belki adam işini yapıyor olsa bile. bilmemene rağmen eleştir çok da umrumda değil. ama adamın sosyal hayatına, cinsel hayatına karışmak doğru değil. sapık mısınız siz?

    edit: insanda biraz okumak ve anlamak gibi arzular olduğu zaman (bkz: #1746339) nolu entryi giren arkadaş gibi bilgiye ulaşıyor. bakın cüneyt tanman ne diyor. 'yönetimin ve teknik heyetin istediği oyuncuların son 10 maçlık videolarını çıkartıp analiz yapıyor' diyor galatasaray scout ekibi için. bakın scout ekibine istatistik tutma görevi verilmiş. istatistikler çıkartacaklar. görev bu. burada sen taraftar olarak bu ekibin afrika'dan güney amerika'dan futbolcular keşfetmesini istiyorsun. ama bu adama başka görev verilmiş. peki burada suçlu olan yönetim ve teknik ekip mi? yoksa emre utkucan'ın kadın fotoğrafı beğenmesi mi?

    edit 2: lan nasıl adamlar var ya. "eleştireceğim diyorsun. eleştir güzel kardeşim" diyorum halen bana cevaben entry giren adam var. la eleştir eleştir. herkes eleştirsin. umrumda değil diyorum. başarılı olduğunu da savunmuyorum. keşke büyük harf olsa da büyük harflerle yazsam. < em-re ut-ku-can ba-şa-rı-lı de-mi-yo-rum. um-rum-da de-ğil em-re ut-ku-can> eleştiricem diye sapıklık yapma diyorum canım kardeşim. defolsun de mesela. sevmiyorum de. başarısız de, çapsız de, vizyonu dar de. ne diyosan de. adamın özel hayatından sana ne. ayıp diyorum hani. anladın mı? ayıp. ay-ıp.
App Store'dan indirin Google Play'den alın