resim
Roberto Firmino Barbosa de Oliveira
Takım:Al-Ahli
Mevki:Santrfor
Yaş:32
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 10
    başıma bişey gelmeyecekse, beğenmediğim ve liverpool'un hangi akla mantığa sığınarak 41 milyon euro ödediğini merak ettiğim brezilyalı...

    firmino'yu kaç kişi izlemiştir aranızdan bilmiyorum, öncelikle, kendisi fazlasıyla pas hatası yapan bir isim.
    en önemli özelliği de aslında yaptığı pas hataları sonrası o topu kapmak için tekrar koşup o topu kapabildiğinde yarattığı pozisyonlar.

    şimdi diyeceksiniz ki "e süper işte ne güzel?"... öyle değil işte...
    adam ciddi ciddi çok top eziyor... uzun mesafeli arapas verecem diye kaybettiği toplardan da deli gibi pozisyon yiyor takımı...

    öyle aman aman dribling özelliği yok, top ayağındayken ve çalım yaparken de açıkçası çok estetik bir görüntüsü yok...
    fiziği hayvan gibi ve top sürerken mahallenin dobisi top sürüyor hissine kapılıyorsunuz. o driblingin çok sonuca ulaştığı da söylenemez.

    bu zamana kadar uzun mesafeden attığı ilginç goller var, bunlar da izlenmeye değer goller, ancak, açın videoları dikkatle izleyin, ne top sürerken ne kaleye şut atarken ne de pas verirken kafasını kaldırıp baktığı yok... dikkat edilirse, zaten pas hatalarının büyük kısmı buradan kaynaklanıyor. 2-3 saniye önce a mevkisinde gördüğü arkadaşına göre kafasında kurguluyor, sonra bir bakıyor, aaa adam orada değil?

    kötü oyuncu olmayabilir, ama 41 milyon euro'yu kesinlikle haketmiyor, ayrıca o parayı hakeden zibilyon tane brezilyalı olduğunu da söylemek lazım.
    sanırım liverpool ağır bir transfer kazığı daha yedi...

    not: yıllar sonra bu entry'yi bana yedirme ihtimali varsa da bekliyorum... bu kadar net entry giriyorsan o lafı yemeyi de göze alacaksın değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın