resim
Emre Utkucan
Görev:Futbol Ve Scout Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 190
    bu olaya iki şekilde bakabiliriz bence. şimdi gerçekler üzerinden gidelim, bu adam ya işini iyi yapıyor ama yönetim umursamıyor, ya da işini iyi yapamıyor değil mi?

    farzedelim ki işini iyi yapıyor ve yönetim umursamıyor olsun.

    emre utkucan arkadaşımız eleştirildiği üzere sosyal medyayı kullanmayı bilen bir isim değil mi? twitter olsun instagram olsun kullanıyor yoğun biçimde. bu adam bir kere bile "ulan benim hakkımda ne demişler" diye merak edip, google'a emre utkucan galatasaray yazmamış mıdır? google a bunu yazınca, kendi hesapları ve ekşi sözlük sonrası çıkan ilk site bu. adamın işi scoutluk , kendi scoutluğunu yapmamışmıdır? ben bile bazen kendi ismimi aratıyorum google'da. neyse, burayı ya da ekşiyi açıp okuduysa, bütün bu eleştiriler yazıyor orda da burada da. madem bu adam işini iyi yapıyor, bir tane açıklaması olmaz mı bir insanın, ya merak etmeyin listelerimiz hazır ya da biz gerekli raporları verdik diye?

    ikincisi,bu adam işini iyi yapmasına rağmen, bana bir katkı sağlamıyorsa bu iş, ben bunu yine eleştiririm. bu zaman kadar göreve geldiğ günden beri bir tane scouting başarısı var mı bu adamın? yok. yönetim ne yapmış ne yapmamış adamı dinlemiş dinlememiş beni ne diye alakadar etsin ki? ben takıma faydası var mı ona bakarım. madem bu adam iyi işler yapmasına rağmen yönetim onu sallamıyor, o zaman bu adam boş yere para alıp boş yere kulübü zarara sokuyor. bu kadar basit. bir şirketiniz var, şirkette bir danışmanınızın hiç bir fikirini sallamıyorsunuz, ister iyi olsun ister kötü. onu o işte tutar mısınız? niye boşuna para vereseniz ki madem adamı sallamıyacaksınız?

    bak farkındaysan işin kendine özel kısmına değinmedim, hani romantik tarafına. yok görüşlerinin dinlenmediği yerde kalmasın, yok baskı yapsın yok şu yok bu onlara zerre girmedim.

    şimdi farzedelim ki, bu adam işini kötü yapmasına rağmen kulüpte duruyor hala.

    herhalde bunu neden eleştirmek istediğimizi açıklamama gerek yok değil mi?

    sonuç olarak, bu güzel kardeşimiz kulübe geldiği günden beri sıfır katkı yapmışken, benim bu adamı eleştirmek en büyük hakkımdır. işini ister iyi yapıyor olsun, ister kötü. sizi bilmem ama benim zamanımda gidiş yolun doğru ama sonuç yanlış, ama yine de bu dersi geçtin tarzı bir yaklaşım yoktu.

    bilmem anlatabildim mi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın