resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1984
    kendisi hakkında saçmalayan taraftarların eleştirmek için artık işin bokunu çıkardığı yılan çocuk.

    prekazi 90 dakika oynasam real madrid e giderdim lafını artık 2015 yılına uygulayıp "orta açsa bizde ne işi var" demeyeceğim tabii ki açmalı ancak ortada başka bir problem var.

    telles genç önü çok açık kademe hatalarını yavaş yavaş cidei şekilde kapatan bindirmeleri ve dönüşleri etkili bir sol bek. hele hele yıllarca volkan yamana de boer e hakan baltaya sol bekte katlanmış taraftar için bulunmaz nimet.

    orta açamadığını herkes görüyor biz salak değiliz bi siz akıllı değilsiniz. bu adamın antremanda ekstra orta çalışması gerektiğini de biliyoruz ben çalıştığına inanıyorum yan gelip yatmıyordur herhalde ama hoca ne kadar çalışması için uğraşıyordur o da önemli. bi insana yetebildiği hissini değil her an yetemeyebileceği hissini aşımalısınız ki daha çok çalışsın o yönde.

    orta ve bindirme de şut çekmesini istiyorum daha çok. o ilk geldiği sene deniyordu bunları daha çok denemeli.

    aslanım benim gittiği her yerde 4 yapıyor galatasaray a gönülden bağlandı iyice. öyle galatasaray ın evladı olayım yan gelip yatayım 20 yıl kulüpte olayım alt yapıdan yetişeyim ama menajere de kazandırayım hesabı değil bildiğin seviyor yeri geldiğinde de çeker gider çünkü kendi kalitesini biliyor asalak değil.

    tam bir yılan çocuk. aslanım benim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın