resim
Giuliano Terraneo
Görev:Sportif Müdürü
Takım:West Brom
Yaş:70
Uyruk:İtalya
  • 70
    mayıs sonu gelerek 1 ayda tüm fenerbahçe takımını ve futbolcularını analiz ettiği ve kalacak kalmayacak futbolcuları belirlediği düşünülen kişi.
    oysa aylar önce aziz yıldırım şampiyon olunamaması halinde tüm takımı yollayacağını zaten açık bir şekilde dile getirmişti.

    --- alıntı ---
    "hepinize yazıklar olsun. milyonların hayallerini yıktınız. hepinizi göndereceğim. her yerden üzerime geliyorlar, siz de mi başkanlığa devam etmemi istemiyorsunuz? ligin dibinde düşmesi kesinleşmiş takıma verdiğiniz pozisyonlara, yediğiniz gollere bakın. ayıptır, günahtır. bu eziyeti bana ve fenerbahçeliler'e çektirenler burada kalmayacak. hepinizi göndereceğim. bir iki kişi dışında mücadele eden yok. hiçbiriniz bu formayı hak etmiyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.
    --- alıntı ---
    kaynak: radikal

    tabii bunu aziz yıldırım kendi yapsa hem kendi oyuncularından, hem taraftarlardan, hem camiadan büyük tepki görecekti. aziz yıldırım terraneo'yu kullanarak böylece pek çok oyuncuyu da tepki çekmeden bir bir göndermiş oldu. bence terraneo'nun gerçekte icraatlarının ne olduğunu görmek için biraz daha beklemek gerekecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın