resim
Roberto Soldado Rillo
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.80
Uyruk:İspanya
  • 159
    tottenham kariyerinde 76 maçta 16 gol atıp 11 asist yapan oyuncudur. elmander de bolton kariyerinde 108 maçta 22 gol atıp 10 asist yapmıştır. ama vizyon olarak elmander daha iyidir. çünkü o fatih terim zamanında gelmiştir. bi bildiği vardırdırdır. mesela barış özbek bilal kısa'dan iyidir. çünkü feldkamp kullanır ama hamza hoca kullanamaz.

    fırsat transferidir. söylenen paralara biterse jardel'den sonra gelen en iyi forvet transferi olabilir. zaten ingiltere'den gelen adam iyidir, 2. ligden gelse de iyidir. bu arada llorente fırsat transferi değildir, bu paralara da bitmez. llorente'nin hala piyasası soldado'dan yüksektir. yine bu paralara olacaksa tabi ki llorente olmalıdır fakat fırsat transferi olan soldado olduğu için alınması gereken kişi soldado'dur. fırsat transferidir.

    not: fırsat transferidir. vizyondur. ama geleceğini sanmıyorum.

    not2: soldado 40 maçta 5 gol atmış, llorente 45 maçta 9 gol atmış. soldado ligde 1 gol atsa da neden bu kadar itin götüne sokuluyor anlamıyorum. bu arada llorente de fırsat transferi olabilir. piyasa değerleri arasında 2 milyon euro fark var. fakat italyanlar ingilizler kadar ucuza adam bırakmaz. o yüzden soldado daha bi fırsat transferidir. ikisi de çok iyi forvetlerdir. kim gelirse tarihimizdeki en iyi forvetlerden olacaktır.

    not3: ama gelmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın