resim
El Hadji Baye Oumar Niasse
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Senegal
  • 188
    aklıma fatih terim'in transferlerini getirmiştir.

    yıl 2001 fiorentina'da oldukça başarılı bi sezon geçiren fatih terim hemen takımdaki beyni olan rui costa'yı da kendisiyle beraber milan'a getirmiştir. aynı şekilde ümit davala'yı da öyle. ben böyle transferlere karşı değilim esasen. niasse'yi de izleyen biri olarak yetenekli bi forvet oyuncu olduğunu belirtmek isterim ama yeterli mi? değil. 50bin avroya göre alınan bi futbolcu olarak düşünürsek fayda masraf olarak inanılmaz bi transferdir.

    şimdi ben bu rusya ligindeki arkadaşları alkışlıyorum. gerçekten iyi futbolcudan anlıyorlar. para da bok gibi ama coğrafik ve iklimsel yapısı itibari ile istedikleri kıvama bi türlü gelemeyecekler. vvv venlo'nun bi maçını izlerken bi baktım sahada sarışın çekik gözlü bi arkadaş var. herkes top oynarken bu sanat icra ediyor. hop bi baktım ertesi sene cska moskova almış. o futbolcu honda. gerçi işte para bok olduğu için korkmadan risk de alabiliyorlar. caner'i de almışlardı mesela. orada yokları oynamıştı şimdi avrupa'nın bile en efektif sol beklerinden adam.

    uygun bi fiyata kiralarsak gelsin. öyle rotasyon oyuncusu olacağını da düşünmüyorum direk ilk 11 oynar. benim gözümde yasin öztekin ile denktir. elbette gel de bunu taraftara anlat şimdi değil mi? zor iş valla insanla uğraşmak çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın