resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Sol Kanat
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 811
    bu yoklukta gelse neden geldi ya diye sorgulamayacağım alman.

    fakat hangi bölge için alındığını her türlü sorgulayacağım almandır da aynı zamanda. kendisi bizim en büyük eksikliğimiz olan pivot santrafor mevkisi için alınır ve bu bölgeye başka transfer yapılmazsa, önümüzdeki sezon yine 60 gol barajını geçemez bu takım.

    sizlere sorarım, kornerden veya karambollerden atılan kafa golleri dışında sağ veya sol kanattan gelen ortayla iki üç kişi arasından atılan kaç tane kafa golü hatırlıyorsunuz. en son didier drogba'nın oynadığı sezon atılan bir kaç gol dışında ben pek hatırlamıyorum.

    işte bizim yan toplarda iyi pozisyon alıp golü koklayacak ve kafa vuruşları iyi olan bir santrafor almamız gerekiyor ki bu santrafor aynı zamanda haliyle kafayla top indirme kabiliyetine de sahip olacak. geçtiğimiz sezon böyle bir oyuncumuzun olmaması aslında kanat oynayan oyuncularımızın da performanslarını büyük oranda etkiledi. neden diyecek olursanız, yandan gelen ortalarda burak yılmaz ve umut bulut iyi bir kafa vuruşu yapmak için gereken topa gitme sezgileri çok düşük olduğu için yapılan ortalarda isabetli orta sayısı da bir hayli düşüyor ve bu da kanattaki oyuncular istatistiklerde kötü bir performans ortaya koydular gibi bir izlenim yaratıyor.

    elbetteki kanat oyuncuları düzgün orta yapacak ama dediğim gibi forvet oyuncusu da bazı durumlarda yapılan ortayı kafasına beklemeyecek aksine topa gidecek.

    işte bu noktada, eğer bu arkadaştan sonra bir başka forvet oyuncusu alınmayacaksa olmaz o iş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın