resim
İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu
Görev:Başkan
Takım:Türkiye
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 317
    ilk seçildiğinde önüne gelene adamlık dersi veriyordu.
    bu gün yaptığı tercihle trabzonspor yönetim kurulu üyeleri, yani kendi arkadaşları tarafından alenen suratına tükürmekle tehdit edilmektedir.

    eee iktidar yalakalığı işte adamı böyle madam yapıyor.
    karakterin değeri ne zaman anlaşılır; ünal aysal gibi tayyip erdoğan'a da, fatih terim'e de, ali dürüst'e de, sabri sarıoğlu'na da, kulübün çaycısına da aynı ilkelerle yaklaştığında. senden aşağıda olana artistlik taslamak kolay.

    ha bu gün galatasaray aynı durumda mı? bir gram daha iyisi.
    çünkü elimizden çalınmış bir şampiyonluk yok.
    çünkü taraf tutarken bizden şampiyonluğu çalanla bir olmadık, en büyük rakibimizin şikesini aklayanla bir olduk. kötünün az kötüsü.
    çünkü yönetimimiz zaten barış mesajları altında önümüze kim gelirse yalayacağız vaadiyle seçildi.
    ama yine de bu galatasaray yönetimi şu ana kadar yaptığı eylemlerle bir sonraki galatasaray seçimli kongresinde gönderilmeyi garantilediler. ben galatasaray'ı azıcık tanıdıysam bu omurgasızlık cezasını bulur.

    belki de ünal aysal'ı başkan olarak işaret eden inan kıraç bu defa gerek stadın metrosu, gerek vergi meseleleri yüzünden bu omurgasızlığın gerektiğini öngörerek seçimde dursun özbek'i öne sürdü. kolay harcanır bir isim. kim bilir. hayat game of thrones sonuçta. hepimiz satranç tahtasındayız. oyunu kazanmak için bazen veziri, bazen piyonu feda ediyorsunuz.

    aslında şu entryde anlattıklarımla birlikte düşününce gayet tutarlı bir tablo oluşuyor. (bkz: #1744696)

    bu arada trabzonspor da 5 yönetim kurulu üyesinin istifasının ardından tam transfer sezonunun ortasında seçime gidiyor. onlara da hayırlı uğurlu olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın