• 561
    1000. entry'mi bu başlığa yazmak istedim atam. e nihayetinde bugün bu sözlüğe yazabilme sebebim sensin. anlatacak çok şeyim var sana lakin burası malum spor sözlüğü, işin sadece spor kısmına azıcık değineyim.

    atam, demiştin ya hani ben sporcunun zeki,çevik ve ahlaklısını severim diye. sen bunu söyleyeli daha yüz yıl olmadan şu anda durumlar kötü.

    zeki sporcu kalmadı gibi bir şey. iki cümleyi bir araya getirebilen bir sprocu görünce ağzımız açık kalıyor artık, lan bu konuşmayı biliyor, cümle kurabilen sprocu mu varmış diye.

    çevik dersen, o da yok atam. milli takım faroe adalarıyla falan aynı torbada, bizim türk topçuların yarısı da bodrum'da, türk bükünde, torba'da.

    ahlak olayına hiç girmeyeyim istersen. sahada ırkçılık mı istersin, boğaz kesen mi istersin, ana bacı giden mi istersin, bilerek sakatlayan mı istersin, hepsi gırla. ve işin acı yanı bu tarz adamlar normal sporculardan daha fazla kıymet görüyor.

    sonuç olarak atam, buralarda işler karışık. işin sadece spor kısmı bu, eğlencesi bu kadar çürümüş memleketin gerisi nasıldır, sen tahmin edebiliyorsundur zaten. şimdilik diyeceklerim bu kadar. sevgi ve saygı ile anıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın