• 18
    vallahi de billahi de dahil olmadığım topluluk. hamza'nın kişiliğinden bana ne? bir insana sempati duyarsınız ya da antipati duyarsınız. sempati antipati kişilikle alakalı birşey. ben icraata bakıyorum arkadaşım. 7-8 maç boyunca bu takım şampiyon takım gibi top mu oynadı? fenerle beşiktaş bize hediye etmediler mi bu şampiyonluğu? tamam sevinelim ama kendimizi kandırmayalım.

    çap meselesi: ben bu adamın çapının galatasaray için yeterli olduğuna inanmıyorum. bu beni paralel yapacaksa, beyaz galatasaraylı yapacaksa, hain yapacaksa da yapsın varsın. adamın hücum taktiği topu sneijder'a atın. adamın vazgeçemediği sağ beki sabri. ha diyorsun ki yokluk e kardeşim yabancı sınırı kalktı adamı tutmak uğruna %60 zam yapıldı. adamın taktiği bile büyük takım taktiği değil. golü at yaslan. arkadaş 94'den beri bu taraftar sahaya oyuncu sürmedi, bu adam döneminde yasin yasin diye bağırdık da maç döndü. sonra biz hainiz, terbiyesiziz.

    vizyon meselesi: vizyonsuzluk görecelidir. açık söylüyorum galatasaray'ın şampiyonluğunu yeterli görenler vizyonsuzdur. galatasaray'ın misyonu yabancı takımları yenmek vizyonu da avrupa'da kupalardır. bunun altındaki her hedef vizyonsuzdur. bunun altındaki her hedefe yönelik transfer vizyonsuz transferdir. bunu görüp yorumlamak için mourinjho olmaya gerek yok. yeter insanların zekasına hakaret ettiğiniz. siz biatçılık uğruna biz anlamayız onlar anlar diyorsanız buna bizi ortak etme hakkınız yok. sizin dininiz size benim dinim bana. ben senin taptığına tapmayacağım sen de benim taptığıma tapma. arkadaş sen bilal'i alıyorsan, burak'la umut'a tatlı rekabet edecdek düzeyde forvet arıyorsan, elindeki isyankar yerlilere galatasaray'ın değeri bunlar kalmalı diyorsan kusura bakma sen galatasaray'ı hiç tanımamışsın be panpa.

    benim hamza'nın kişiliğiyle hiç işim yok. hamza'nın kişiliğinin iyi ya da kötü olması beni hiç ilgilendirmiyor. mesela kalli belki de antipatik ama galatasaray'a kattıklarını kim tartışabilir? terim her yönüyle antipatik ama biz kendisini sonuçta yaptıklarıyla değerlendiriyoruz. hamza'yı da öyle. belki de karakteri dünya iyisi. belki de aysal antipatik. hiç ama hiç umrumda değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın