aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 80
    bir olay veya durumda taraf olan kişidir esasında. bu sözlük yazarları ise galatasaray tarafındadır. çok bağlıdır, çok aktif olmak ister, çok sever ve çok başarılı olsun ister. verdiği tepkilerde hep bu yüzdendir.

    bizim taraftarın diğer taraftarlar gibi klişe cümleleri vardır. "'ya paramız yok transfer yapamıyoruz, eldekilerle idare edecegiz' desinler kabulumdür" minvalinde cümleleri çok sık duyar olduk. ben size sizin bilmediğiniz bir şey söyleyeyim. bunu söyleyenlerin çok samimiyetsiz yazdıklarını kendileride biliyor. bugün koskoca galatasaray başkanı(u: dursun özbek özelinde değil, dursun özbek ile ilgili görüşümü onun sayfasında okuyabilirsiniz) çıkıp transfer yapamıyoruz diyecek, bu sene bilal kısa, sercan yıldırım, amrabat gibi oyuncularla elimizdeki şampiyon kadroyu desteklemeyi düşünüyoruz ve esas hedefimiz şampiyonlar ligi değil türkiye ligi diyecek ve sen buna tamam diyeceksin değil mi? birbirimizi kandırmayalım güzel kardeşim.

    suyun diğer yakası nerden geldiği belli olmayan milyonları harcayarak transferler yapmışken seninde yapman lazım. çünkü taraftar senin başarından ziyade en büyük rakibinin başarısızlıkları ile övünmeyi daha çok sever. ondandır 6-0 takıntıları, ondadır 16 sene muhabbetleri, ondandır kösice fenerbahçe el ele muhabbeti. fenerbahçenin şampiyon olmadığı her sene şampiyonluk kaçtı diye üzülmeyeceğini herkes biliyor. keza karşı taraf içinde aynı durum geçerlidir.

    lütfen kimse kimseyi kandırmasın taraftar transfer bekliyor ve yapılmalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın