resim
Güray Vural
Takım:Antalyaspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:36
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 42
    ya büyük ihtimalle ofsayt manyağı olacağım ama şu açıdan bakabiliriz kendisinin olası transferine;

    hakan ünsal gibi bir bek bu arkadaş ya da judasımız fakyel gibi. onlar gibi yetenekli mi? yetenekli. teknik mi? kesinlikle teknik. hocayla yıllarca çalışmışlığı var mı? var. takımımızda başarılı olma olasılığı var mıdır özellikle de bu beksizlikte? neden olmasın. hoca hamzaoğlu zaten.

    bir de sinek hakan ve fakyel'e bakıyorum, biri küme düşen karabükspor'dan gelmiş öteki altyapımızdan çıkmış. bunlar süperstar mıydı bize gelmeden önce? cl ya da herhangi bir avrupa tecrübeleri var mıydı? hayır. ama ne oldu, 3-4 yıl üst üste avrupa arenasında oynayınca ve bulundukları mevkilerde popescu gibi bir yıldız ve taffarel gibi bir kedi olunca adamlar uçuverdiler zamanla. birkaç sene sonra bir yaz günü monaco akşamında real madrid'in başını döndürdüler. yani kimse anasının karnından avrupa çapında topçu olarak doğmuyor.

    benim de demek istediğim bu. ha eyvallah, bir sürü bonservissiz boşta bek varken kendisine yönelmemeliyiz bunu ben de savunuyorum ancak madem hoca bu şekilde hareket etmek istemiş, dilini bildiğim oyuncularla oynayayım demiş, e yetenek bilmemne de var. bence bardağa biraz da dolu tarafından bakmamız lazım diyorum. bir de zannedersem 27 yaşında, alırsak ve takıma da hemen ayak uydurursa hoca faktörüyle, kemiksiz 3 sene bekimizi götürür kendisi. çalışkan bir oyuncuysa kendini tıpkı sinek ve fuckyel gibi geliştirebilir de. neden bu adam 3 sene sonra bir avrupa deplasmanında rakip bekin kanadını otoban yapmasın ya da önündeki kanatla verkaçlara girerek adamların o koridoru nakış gibi işlemesin? böyle bir kural var mı?

    hayırlısı olsun. tekrar belirtiyorum ben olsam önce bonservissiz ve ligimizin üzerindeki yabancı bekleri kovalardım ancak kendisi gelirse de öyle ahlar vahlar edip üzülmem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın