resim
Łukasz Józef Podolski
Takım:Górnik Zabrze
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:39
Boy:1.82
Uyruk:Almanya
  • 772
    benim sevdiğim tarzda bi kanat oyuncusu değildir podolski. dribling yapamaz adam geçemez. oyunu epey yavaşlatır. yaratıcı değildir. çalışkan olmayan kuyt gibi bi şeydir. tabi benim de içime sinmedi bu karşılaştırma fakat ben bu adamın gelmesini istemiyorum. topla daha haşır neşir olabilecek daha sivri daha tahmin edilemez hamleli futbolcuları görmek istiyorum.

    hamza hoca kanatlarda kaleye daha hızlı gidecek futbolcularla oynamaktan daha çok hoşlandığını düşünmekteyim. bence istediği bir transfer olmayacak. sol kanatta oynayacağı varsayımında bulunacağımız zaman yasin öztekin yedekte kalıyor.

    bunun antitezi de olarak hamza hoca futbolcuların mevkilerini değiştirmeyi de iyi beceriyor. belki de podolski sağa geçecek ya da yasin sağa bilemeyiz.

    atıf gelsin bu gelmesin dersem beni linç edersiniz çok da umrumda değil açıkcası. bin kere atıf'ı tercih ederim. ben futbolu izliyorum futbolcuları tanıyorum. oyunlardaki profillerine bakıp youtube videolarıyla süper oyuncu ilan etmiyorum. gerçi bu podolski baya tanınan baya kariyerli bi adam işte. nasıl hala star olarak görülüyor anlamıyorum. sönmüş yıldız olabilir. arsenal sakatlıklarla boğuştuğu dönemde bile gözden çıkarılabilecek kadar gereksiz görüldü. yani işe yaramaz. inter'de rezaletti. zaten temposuz oynayan takım sayesinde daha da hantallaştı. iki senede oynadığı en iyi maç bize karşı oynadığı maç. bilmiyorum benim üzüleceğim bi transfer olacaktır şayet.

    hadi bakalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın