• 1
    yıllar önce ünal aysalın söylediği ve "ne kadar da güzel söylemiş?" dedirten vecizesi...

    adam daha o zamandan görmüş, galatasaray ne zaman şaha kalksa galatasaray'ın ayağına taşı iple bağlayan ve denize atan yine galatasaraylı, galatasaray'ın bünyesinden, içinden, camiasından birisi oluyor.

    - faruk süren: galatasaray'a en güzel günlerini yaşatırken muhalefet tarafından "naylon faturacı, kulübün içini boşaltıyor" nidaları eşliğinde başkanlıktan indirildi.

    - fatih terim: galatasaray'a en büyük başarısını yaşattığı 2000 sonrasında takımla daha nice başarılara ulaşma gücü varken takımdan ayrılıp fiorentina'ya gitmeyi tercih etti.

    - mircea lucescu: galatasaray'a daha önce yaşamadığı nitelikte başarıları imkansızlıklarla yaşattı, özhan canaydın tarafından kovuldu, yerine fatih terim getirildi.

    - özhan canaydın: en büyük hatayı yapıp fatih terim'i takımın başına getirdi, milyonlarca euro zarara sebep olan transfer sürecini aştı, tam hatalarını anlayıp düzlüğe çıkacağını hissettirdiği ve stadı tamamlayacağı süreçte adnan polat çelme taktı.

    - adnan polat: tam düzelme sinyalleri veriyordu takım, "büyük başkanınız geldi" dedi, tarihin en başarısız galatasaray'ını yarattı, stadı tamamladım dedi, o stadın açılışına hükümet yalakalığı senaryosunu sokup taraftarla hükümeti birbirine düşürdü, sonra bir de taraftarı suçladı, kıçına teneke takılıp yollandı

    - ünal aysal: uzun zamandır galatasaray'ın başına gelen en güzel şeydi. takımı ayağa kaldırdı, ardı ardına şampiyonluklar gelirken fatih terim'le kapıştılar. onu göndermesi kabul edilebilirdi belki, zira hocanın egosu çok ön plana çıkmıştı, ama kurumsallık diye tutturdu, ali dürüst ve abdurrahim albayrak'ı da postaladı, takım neye uğradığını şaşırdı. "borcu zıplattı" denilerek tekme vuruldu, gönderildi.

    - duygun yarsuvat: hoca dendi, üstat dendi, huzur gelecek, kaosu atlatırız dendi, adam tuttu en büyük rakibi şikeci başı aziz yıldırım için "şike yok adamı tehdit ettiler" dedi... aleme rezil rüsva etti bizi.

    - dursun aydın özbek: bu adamla ilgili hiçbir şey söyleyemiyorum. daha gelir gelmez isyan ettirdi bizleri... şampiyonluk seromonisine kendisi çıktı, ne yaptı da çıktı bilmiyoruz. abdurrahim ve ali dürüst yine tekme tokat gönderildi. takımın kurgusunun içine ediliyor...

    evet...
    o kadar doğru ki...
    bize bizden fazla zarar veren yok...
    biz bize zarar vermesek zaten rakibimiz de yok...
App Store'dan indirin Google Play'den alın