• 23621
    "her futbolcunun hayal ettiği, istediği yerler vardır. uzun yıllar süper lig'de oynadım. belki biraz geç oldu ama nasip bugüneymiş. transferim için çok sevindim. ayrıca kendi memleketimi, çorum'u da temsil edeceğim için gurur duyuyorum. inşallah hem kendi hem de memleketim adına güzel bir sezon geçiririm. 1 temmuz'da kampa katılacağım"

    "hamza hoca ile akhisar'da bir 1,5 yıl çalışma imkanı bulmuştum. çok başarılı bir dönem geçirmiştik. zaten hamza hoca daha sonra a milli takım'a ardından da galatasaray'a gitti. hamza hamzaoğlu'nun galatasaray'da olması beni ayrıca mutlu ediyor. çünkü beni iyi tanıyan bir teknik direktör. inşallah onu mahcup etmeyeceğim."

    "sonuçta benim aldığım ücret belli. bu konuda herkes farklı düşünebilir. sonuç olarak baktığımızda garanti ücretimin çoğu maç başı olarak görünüyor. ben oynadığım zaman kazanacağım. önemli olan galatasaray'da oynadığım sürede takıma faydalı olabilmek, güzel işler yapabilmektir. ben bunun için çabalayacağım"

    "ancak bu yıl ben ve arkadaşlarım fenerbahçe maçında kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. fenerbahçe maçları çok önemli ama sonuçta şampiyonluk çok daha önemli. inşallah önümüzdeki sezon kadıköy'den galibiyetle ayrılıp geçen sezon olduğu gibi ligi zaferle, şampiyonlukla tamamlarız"

    bilal kısa
App Store'dan indirin Google Play'den alın