resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 3373
    hocam senin hep arkanda oldum. buyuk bir basarinin mimari oldun. rezil takimi bir sekilde cifte kupayla taclandirdin. tesekkur ederim yaptigin her sey icin. onumuzdeki sezon icin de buyuk kredin vardi benim gozumde. ancak sabri denen onursuza o paralarin verilmesi o kredinin cogunu tuketti. senin haberin olmadan galatasaray'a oyuncu alinamayacigini soylemistin. demekki senin haberin olmadan kimsenin de sozlesmesi uzatilmiyor, benim anladigim bu. simdi sen soyle hocam yabanci sinirimin kalktigi bir ligde sabri gibi bir adama bu paralari verecek ne vardi? allah askina mantikli bir aciklama yap, yoksa galatasaray taraftarinin sana olan destegi zaten pamuk ipligine bagli, onu da yitirmek uzeresin.

    bu aralar zaten hayatim rezalet, ustune yapabilecegin en kotu seyi yapip bizi neden triplere sokuyorsun. adam gibi bi sag bek al, sonra bes alti yuz bin yuroya sabriyi yedek olarak takimda tut, bunda sikinti yok. sen tutup sabriye 1.8 milyon verdiriyorsun. sabri ne yaptida bu yasinda bu paralari almayi haketti hocam?

    trabzon deplasmaninda takimini sabote eden sabri, yillardir bu takimin sag kanadinin anasini siken sabri, sampiyonluk icin kritik maclarin tamaminda beki bos birakip rakip degansa pres yapmaya kalkan, geri gelmedigi icin sans eseri gol olmayan onlarca atak yememizin sebebi sabri? kupa finalinde arkadasinin bogazini sikan onursuz sabri.. seneye sl de takimin gol manyagi olmasinin sebebi olacak adam yine sabri. kusura bakma ama bu yaptigin is is degil hocam. biz tv basinda bunlari gorup kalp krizi gecirirken sen sahada nasil gormezsin, gorduysen nasil bu paralari verdirirsin. elinde muhtesem bir firsat vardi hocam. galatasaray'in efsanesi olma firaati, gelecek gunler ne gosterir bilinmez ama bildigimiz su ki sen o firsati tepiyorsun..

    yazik hocam, bunca traftarin ahina yazik.. dort yildizli takimi uc takviyeyle dominant seviyeye cikarmak vatken sen yerli seviciligi derdindedin..

    son ekleme, sol beke wederson'un alimacagi konusuluyor.. eger gercekse bu taraftatin gozunde kredin tamamen biter hocam haberin olsun..
App Store'dan indirin Google Play'den alın