• 1066
    türkiye'nin en önde gelen spor kanallarındandır. fakat kendi işlerine saygı duymayan insanları bünyesinde çalıştırmaktadır.

    "sözleşmesi haziran ayı sonunda sona erecek olan lukas podolski'yi transfer etmek isteyen galatasaray..." diye haber yapmışlar. dolayısıyla haberin devamı da bununla paralel olarak sadece oyuncuyla anlaşılması gerektiğine istinaden yapılmış. oysa podolski'nin sözleşmesi 2016'da bitiyor. bu haberi yapan kişi muhtemelen google'a yazıp bakmış; en son inter'de oynayan oyuncunun oradaki kiralık sözleşmesinin bitiş tarihini görmüş ve bunu oyuncunun kontrat sonu sanarak böyle bir haber yapmış. bu haber de nasıl olmuşsa tüm yetkililerden geçerek tv'ye, haber sitelerine kadar çıkmış ve yayınlanmış.

    gazeteciliğin birinci kuralı nedir? araştırmacılık. bir gazeteci yeterince araştırma yapmıyorsa zaten çok ama çok yanlış bir meslek seçmiştir. maalesef türk medyasında böyle insan çok fazla var. diğer çoğu mesleğin çalışanları gibi, yaptıkları işin en önemli kurallarını bile benimseyememiş, profesyonellikten uzak insanlar. bu insanların yaptıkları savsak haberler, onlardan daha da beter araştırmacı ruha sahip, hazırı almayı seven okur kitlesiyle birleştiğinde ise memlekette oluşan dezenformasyonu siz hesaplayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın